0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

ИЗБОР НА ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ КЛИМАТИК

ИЗБОР НА ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ КЛИМАТИК

Закупуването на подходящия климатик, който да отговаря на вашите нужди, може да бъде трудно, така че е важно да изберете най-добрия енергийно ефективен уред за вашето пространство. Създадохме видео, за да ви помогнем с решението и събрахме набор от опции, които да обмислите.Можете да избирате от голямо разнообразие от уреди на пазара. Всеки тип устройство е създадено да отговаря и на различен климат, конструкция или капацитет:

Сплит система

Сплит системите са най-разпространеният вид битови климатици. Те представляват уред, разделен между 2 компонента: външното тяло, което съдържа компресора и кондензатора, и вътрешен елемент, който е монтиран на стена. Техният размер варира заедно с капацитета им за охлаждане/отопление, така че са подходящи за малки пространства като спални, както и за по-големи периметри, като отворени жилищни зони.

Канални системи

Най-голямото предимство на тези агрегати е разширяването на техния обхват на охлаждане и отопление. Чрез инсталиране на едно външно тяло, свързано с вътрешния компонент, каналните системи могат да контролират топлинната среда на цяла къща или офис сграда, като същевременно доставят различни температури на въздуха чрез скрити канали до определени зони в помещенията.

Мулти-сплит системи

Името казва всичко: Те са множество вътрешни компоненти, свързани към едно външно тяло. Те позволяват на потребителя да избере различни топлинни среди за различни области.

Преносими устройства

Преносимите модули са самостоятелни охлаждащи/отоплителни устройства, които изхвърлят горещия/студения въздух от една вътрешна зона, като същевременно доставят охладен/затоплен въздух в същото това пространство. Въпреки че са по-евтини за закупуване и чудесен вариант за наемателите, тези уреди може да не са толкова ефективни или икономични, колкото други налични опции.

Спецификации

Сега, след като знаете най-често срещаните налични типове охлаждащи/отоплителни устройства, трябва да вземете предвид размерите на вашето пространство заедно с вашите изисквания за охлаждане/отопление и нужди за инсталиране. Преди да пазарувате нов климатик, ви препоръчваме да потърсите професионален съвет, за да избегнете закупуването на неподходящ уред.

Технология

Инвестицията в енергийна ефективност се отплаща, спестява ви пари както от такси за енергия, така и от обслужване. Усъвършенстваната PWM технология на Toshiba прави точно това с нашия най-съвременен DC двоен ротационен компресор.

Тази технология регулира оборотите на компресора между висока скорост за бързо охлаждане и ниска скорост за поддържане на стайна температура. Точността на това приложение оптимизира използването на енергия за ефективно потребление и висок капацитет, така че можете да се възползвате от мощна, но икономична работа.

За повече информация каква технология да търсите, когато купувате нов климатик, гледайте нашето видео.

Сега се запитайте: Как ще използвате новия климатик?

Имате ли нужда от термичен контрол на големи площи или ще използвате новия модул в малки пространства? В какъв климат живеете? Имате ли нужда едновременно от охлаждане и отопление?

В крайна сметка начинът, по който използвате вашия климатик, е също толкова уместен, колкото и модулът, който изберете, неговият размер, капацитет и технологията, която го поддържа, за да се определи енергийната ефективност зад неговата работа.

За да вземете най-доброто решение за вас и вашето семейство, помолете нашите консултанти за помощ - можете да се свържете с нас на e-mail: office@ga-clima.com или на телефон: +359 2 95 899 86. Ние сме експерти в областта на климатичните системи с над 25 години опит на българския пазар и ще ви предложим най-доброто решение за вашия дом или офис.