0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

Новини


Бизнес климатизация с TOSHIBA - предимства за вашата компания
18/11/2022

Издръжливост, енергийна ефективност, надеждност, гъвкавост и много повече Неразделна част от вашия бизнес са условията на труд и производителността на вашия екип. Идеалната работна среда значително..

Прочети

Монтаж на климатици TOSHIBA в домашни условия - комфорт и качество на живот
10/11/2022

Ние от GA CLIMA като официален дистрибутор на климатици Toshiba държим на правилния и професионален монтаж на климатичните системи в домашни условия. Toshiba се стараят непрестанно да подобряват своит..

Прочети

3 причини защо климатикът е най-доброто средство за отопление през зимата
20/10/2022

Притеснявате ли се от студа или от сметката си за енергия тази зима? Оставете притесненията си, защото вашият климатик всъщност може да бъде най-доброто решение и за двата проблема. Да! Много малко хо..

Прочети

25 години Джи и Ей ЕООД. Седмица на отворени врати 10-14.10.2022
03/10/2022

През октомври 2022 г. фирма Джи и Ей ЕООД отбеляза 25 години от основаването си. Създадена е през 1997г. от инж. Георги Стоянов. Фирмата е първият и най-стар дистрибутор на марката Тошиба за България ..

Прочети

Корпоративната бизнес стратегия на Toshiba Group
21/09/2022

Toshiba предоставя подкрепа за постигане на цифрова трансформация и създаване на нова стойност с фокус в областите мобилност, енергетика/околна среда, промишленост и логистика.01 Всеобхватната сила на..

Прочети

Контрол на качеството на Toshiba. Какво представлява сертификатът на Eurovent
02/09/2022

TOSHIBA - Успех чрез качество!TOSHIBA е един от световните лидери в климатичните технологии и използва различни системи за управление на качеството, за да осигури максимална надеждност и издръжливост ..

Прочети

Качество на въздуха от Toshiba
23/08/2022

В зависимост от дизайна и областта на приложение, климатичните системи на TOSHIBA почистват въздуха на няколко етапа, като по този начин гарантират, че охладеният въздух е не само чист, но и без мириз..

Прочети

Как изключително горещите дни влияят на вашия климатик
10/08/2022

Представете си, че навън е 35 градуса и вие трябва да извършвате физически труд на слънце. Според вас дали ще са необходими повече усилия, за да си свършите работата? Мда, ще са ви нужни! Същото важи ..

Прочети

Къде трябва да бъде монтиран вашият климатик
21/07/2022

Има доста неща, за които трябва да помислите, когато купувате и монтирате климатик. Изборът на правилното място в дома ви за инсталиране на вашето устройство трябва да бъде едно от най-важните съображ..

Прочети

Външни тела за многостайни помещения
05/07/2022

VRF външните тела покриват широк спектър от производителност и предлагат разнообразие от възможни комбинации. Нашите специалисти консултанти от екипа на GA CLIMA ще се радват да ви помогнат при избора..

Прочети

Вътрешни тела за многостайни помещения
17/06/2022

Следните вътрешни тела са предназначени за сложни инсталации в големи конструкции. Ние от GA CLIMA като официален дистрибутор на климатици TOSHIBA, ще бъдем на Ваше разположение, за да ви помогнем при..

Прочети

VRF технология в детайли
09/06/2022

Оптимално разпределение на мощността чрез IFT VRF означава "Променлив поток на хладилен агент". Без значение колко голяма е сградата, системата регулира потока на хладилен агент перфектно, така ч..

Прочети

Мина зимата, направихте ли профилактика на климатика си
23/05/2022

При правилна поддръжка, вашият климатик ще издържи години по-дълго. Освен това ще работи по-ефективно, ще загрява и охлажда по-ефективно и ще продължи да работи тихо и гладко. Но как изглежда прави..

Прочети

Новата серия климатици Toshiba YUKAI - щастието вече е сред нас
03/05/2022

Най-новата серия климатици Toshiba вече е на пазара – YUKAI – специално подбрано име на японски, целящо да носи щастие и приятни емоции на своите потребители. Серията предлага много нови функции и под..

Прочети

RAV Вътрешни тела за едностайни помещения
13/04/2022

Toshiba разполагат с разнообразни модели климатични системи с различни капацитети и характеристики, подходящи за едностайни помещения. Ние от GA CLIMA сме на Ваше разположение, за да Ви помогнем при и..

Прочети

Toshiba в сървърни стаи
17/03/2022

Сървърна стая е стая, използвана за съхраняване, захранване и работа с компютърни сървъри и свързаните с тях компоненти. Помещението има строги изисквания към климатичните параметри: влажност и темпер..

Прочети

Как да изберете правилния климатик за вашия дом
28/02/2022

Прохладни или топли стаи са възможни единствено и само с правилно избран климатик. Преди всичко друго, инсталирането на правилната климатична система включва закупуване на перфектния модел, който отго..

Прочети

Защо климатикът ви замръзва: често срещани причини и решения
16/02/2022

Поддръжката на един климатик е ключът към доброто му функциониране за дълго време. Ако вашият климатик е започнал да замръзва, това е сигнал за проблеми, свързани с вашето устройство. Лесно се забе..

Прочети

Любовта е във въздуха - климатиците правят живота по-лесен
28/01/2022

С помощта на надписа "Любовта е във въздуха" най-добре можем да предадем "по-голямото усещане за комфорт" като основно предимство на климатици Toshiba. Toshiba носи по-голяма хармония, по-голяма произ..

Прочети

Сплит или мулти-сплит системи - подходящата конфигурация за вас
20/01/2022

Кой е подходящият климатик за Вас? Покупката на климатик е дългосрочна инвестиция и трябва предварително да проучите вариантите, за да направите правилен избор. Стъпка 1: Необходим капацитет За ..

Прочети

Показани 1 от 20 | 49 (3 Страници)