0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

Новини


ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖНО ВЪНШНОТО ТЯЛО НА КЛИМАТИКА?
19/09/2023

Ако живеете в апартамент и искате да си осигурите комфортно и здравословно вътрешно климатично оборудване, може би сте се замисляли как да изберете най-подходящия климатик за вашите нужди. Един от фак..

Прочети

MULTI SPLIT NEXT - ПЕРФЕКТНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ ДОМ
04/09/2023

Имаме удоволствието да ви представим новото поколение мулти-сплит външни тела. Multi NEXT е проектиран да отговори на нуждите на съвременните собственици, които търсят енергийно ефективни и надеждни к..

Прочети

НОВ ДОМ С ТЕРМОПОМПА ВЪЗДУХ-ВОДА
22/08/2023

В даден момент всеки собственик на жилище се изправя пред избора на правилната отоплителна система. Ако решите да използвате вода като топлоносител във вашето централно отопление, бързо ще се озовете,..

Прочети

КАК ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА ЗИМАТА С КЛИМАТИЧНИТЕ СИСТЕМИ TOSHIBA?
02/08/2023

Лятото е в разгара си, но това не означава, че трябва да забравяме за зимата. Напротив, сега е подходящият момент да се замислим за това, как ще отопляваме и охлаждаме дома си през студените месеци. А..

Прочети

БИТОВА ГОРЕЩА ВОДА С ТЕРМОПОМПИ TOSHIBA ESTIA
20/07/2023

Един евтин и устойчив начин за производство на битова гореща вода, необходима за вашия дом, е да я подготвите с термопомпа. Има налични системи, разработени специално за тази цел, които са предн..

Прочети

GA CLIMA ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН НА БАОВК
03/07/2023

GA CLIMA е официално приет като пълноправен член на Българска асоциация „Отопление, вентилация и климатизация“ - БАОВК. БАОВК е организация в частна полза, учредена с цел да представлява и защитава о..

Прочети

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВАШИЯ КЛИМАТИК ЗА ДОБЪР И ЗДРАВОСЛОВЕН СЪН ПРЕЗ ЛЯТОТО
21/06/2023

Чували ли сте за циркаден ритъм? Това е вътрешният биологичен процес, който регулира цикъла на съня и бодростта на животните и хората. Този процес е свързан с 24-часовия ден и нощ и се контролира от м..

Прочети

TOSHIBA & CARRIER - СВЕТОВНА МОЩ В ЕДНО
01/06/2023

Един глобален конгломерат – TOSHIBA и CARRIER в едно - Toshiba Carrier Corporation. Основана през 1999 като джойнт-венчър между подразделението за климатични системи на Toshiba Corporation и Carrier C..

Прочети

ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ОТОПЛЕНИЕ С ТЕРМОПОМПА ВЪЗДУХ-ВОДА
22/05/2023

ВРЕМЕ Е ... За замяна на старите радиатори с нова отоплителна система След като сте решили да замените старата си отоплителна система с нова и по-ефективна, като например термопомпа въздух-вода..

Прочети

TOSHIBA EDGE BLACK & WHITE - ТЕХНОЛОГИЯ В БЛАГОРОДНА ФОРМА
01/05/2023

Edge Black & White от TOSHIBA не само впечатлява с отлични стойности на ефективност и лекота на използване, но и с елегантно, матово покритие в черно или бяло. TOSHIBA Edge Black & White ..

Прочети

КАК РАБОТИ ТЕРМОПОМПАТА?
20/04/2023

Всички термопомпи ESTIA работят на един и същи принцип. Енергията се генерира от околния въздух и се използва за загряване на водата. При термопомпите въздух-вода, известни също като сплит систем..

Прочети

ВСИЧКО ПОД КОНТРОЛ
03/04/2023

В допълнение към високото качество на климатиците, управлението също играе важна роля за лекотата на използване и ефективността на уредите. Оптимизираната настройка също може да ви помогне да спестите..

Прочети

TOSHIBA В ОФИСА
20/03/2023

Запазването на работоспособността в офиса е целта на климатиците на работното място. Те гарантират, че качеството на въздуха в помещението се балансира отново чрез охлаждане, отопление, филтриране и и..

Прочети

TOSHIBA. ЗА ВСЯКА НУЖДА.
01/03/2023

За всяка нуждаВ свят на безкраен избор и безброй възможности, Toshiba отговаря на всяка нужда. Предлаганите от нас решения за отопление и климатизация отговарят точно на това, от което се нуждаете, до..

Прочети

TOSHIBA YUKAI NORDIC - ИЗЖИВЕЙТЕ ОПТИМАЛЕН КОМФОРТ
20/02/2023

ВСИЧКО ЗА КОМФОРТАYUKAI е тихо и икономично решение, което използва новите инверторни и компресорни технологии на Toshiba с R32. Насладете се на A++ характеристики на охлаждане и отопление, водещи до ..

Прочети

TOSHIBA HAORI NORDIC – топлина, дизайн и енергийна ефективност
01/02/2023

Иновативност, ефективност, надеждност, енергоспестяване и уважение към околната среда: тези ценности са в основата на всички операции на TOSHIBA. Една от последните иновации, които TOSHIBA разработва ..

Прочети

TOSHIBA EDGE NORDIC - Гарантирана топлина, независимо от условията
23/01/2023

Добре дошли в света на А+++ енергийния клас на отопление Серията TOSHIBA EDGE е проектирана да предложи оптимален комфорт при А+++ режим на отопление Mаксимален комфорт до -25°СEdge може да се по..

Прочети

ПО-ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ
03/01/2023

Добре познатата кампания „Любовта е във въздуха“, която се фокусира върху общуването между хората и техните емоции, свързани с продуктите на TOSHIBA, съществува близо 4 години. Новата кампания връща ф..

Прочети

BESTSELLER НА 2022 ГОДИНА – ЛЮБИМИЯТ КЛИМАТИК TOSHIBA HAORI
20/12/2022

2022 година е към края си и вече определено можем да кажем, че фаворитът тази година е дизайнерският климатик Toshiba HAORI. Потребителите са впечатлени не само от техническите параметри, с които е об..

Прочети

GA CLIMA е приготвил рекламни коледни подаръци за своите клиенти и дистрибутори
13/12/2022

И тази година ние от GA CLIMA държим на традицията и раздаваме коледни подаръци във формата на рекламни материали на нашите дистрибутори и верни клиенти. Надяваме се те да са неизменна част от вашия д..

Прочети

Показани 1 от 20 | 70 (4 Страници)