0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

Доставка

Доставката е напълно безплатна до всеки посочен адрес на територията на България и се извършва в рамките на 1-2 работни дни чрез куриерските услуги на ОК ЕКСПРЕС. Поръчки направени след 16.00 часа се обслужват на следващия работен ден. Доставки в рамките на деня са възможни само за гр. София след допълнително уточнение.

Aко поръчаната стока е на изплащане, доставката се извършва, след като бъдем уведомени от съответната финансова институция, че кандидатът е одобрен за отпускане на кредит за пълната стойност на поръчаната стока. В този случай срокът за доставка е от 24 часа до 7 работни дни.

Всички поръчки се изпращат с опции "Преглед и Тест". Това са опции, които позволяват да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 минути да огледате и тествате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Всички продукти са придружени със следните документи: гаранционна карта, касова бележка ( и/или фактура ) и инструкции за употреба.

При получаване на пратката, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на опаковката, съвместно с куриера се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката.

Връщане на продукт

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в рамките на 30 дни! Желание за връщане на продукта може да бъде изявено на място пред куриера, доставил поръчката, или в 30 дневен срок чрез тази електронната форма в сайта ни. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати единствено направените разходи по доставката.

Условията за връщане на продукта са:
- наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура, гаранция и упътване.;
- продуктът е в ненарушен търговски вид, т.е не е ползван/монтиран и е в запазена оригинална опаковка.