0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

Новини


Как изключително горещите дни влияят на вашия климатик
10/08/2022

Представете си, че навън е 35 градуса и вие трябва да извършвате физически труд на слънце. Според вас дали ще са необходими повече усилия, за да си свършите работата? Мда, ще са ви нужни! Същото важи ..

Прочети

Къде трябва да бъде монтиран вашият климатик
21/07/2022

Има доста неща, за които трябва да помислите, когато купувате и монтирате климатик. Изборът на правилното място в дома ви за инсталиране на вашето устройство трябва да бъде едно от най-важните съображ..

Прочети

Външни тела за многостайни помещения
05/07/2022

VRF външните тела покриват широк спектър от производителност и предлагат разнообразие от възможни комбинации. Нашите специалисти консултанти от екипа на GA CLIMA ще се радват да ви помогнат при избора..

Прочети

Вътрешни тела за многостайни помещения
17/06/2022

Следните вътрешни тела са предназначени за сложни инсталации в големи конструкции. Ние от GA CLIMA като официален дистрибутор на климатици TOSHIBA, ще бъдем на Ваше разположение, за да ви помогнем при..

Прочети

VRF технология в детайли
09/06/2022

Оптимално разпределение на мощността чрез IFT VRF означава "Променлив поток на хладилен агент". Без значение колко голяма е сградата, системата регулира потока на хладилен агент перфектно, така ч..

Прочети

Мина зимата, направихте ли профилактика на климатика си
23/05/2022

При правилна поддръжка, вашият климатик ще издържи години по-дълго. Освен това ще работи по-ефективно, ще загрява и охлажда по-ефективно и ще продължи да работи тихо и гладко. Но как изглежда прави..

Прочети

Новата серия климатици Toshiba YUKAI - щастието вече е сред нас
03/05/2022

Най-новата серия климатици Toshiba вече е на пазара – YUKAI – специално подбрано име на японски, целящо да носи щастие и приятни емоции на своите потребители. Серията предлага много нови функции и под..

Прочети

RAV Вътрешни тела за едностайни помещения
13/04/2022

Toshiba разполагат с разнообразни модели климатични системи с различни капацитети и характеристики, подходящи за едностайни помещения. Ние от GA CLIMA сме на Ваше разположение, за да Ви помогнем при и..

Прочети

Toshiba в сървърни стаи
17/03/2022

Сървърна стая е стая, използвана за съхраняване, захранване и работа с компютърни сървъри и свързаните с тях компоненти. Помещението има строги изисквания към климатичните параметри: влажност и темпер..

Прочети

Как да изберете правилния климатик за вашия дом
28/02/2022

Прохладни или топли стаи са възможни единствено и само с правилно избран климатик. Преди всичко друго, инсталирането на правилната климатична система включва закупуване на перфектния модел, който отго..

Прочети

Защо климатикът ви замръзва: често срещани причини и решения
16/02/2022

Поддръжката на един климатик е ключът към доброто му функциониране за дълго време. Ако вашият климатик е започнал да замръзва, това е сигнал за проблеми, свързани с вашето устройство. Лесно се забе..

Прочети

Любовта е във въздуха - климатиците правят живота по-лесен
28/01/2022

С помощта на надписа "Любовта е във въздуха" най-добре можем да предадем "по-голямото усещане за комфорт" като основно предимство на климатици Toshiba. Toshiba носи по-голяма хармония, по-голяма произ..

Прочети

Сплит или мулти-сплит системи - подходящата конфигурация за вас
20/01/2022

Кой е подходящият климатик за Вас? Покупката на климатик е дългосрочна инвестиция и трябва предварително да проучите вариантите, за да направите правилен избор. Стъпка 1: Необходим капацитет За ..

Прочети

Глобалната кампания на Toshiba "Устойчив свят"
11/01/2022

Пуснатото през 2021г. видео от Toshiba, „A Sustainable World“, започва със смело изявление: „Ние сме Toshiba. Имаме непоколебим стремеж да произвеждаме продукти, които водят към по-добър свят, както д..

Прочети

GA Clima с напълно обновен дизайнерски представителен шоурум
17/12/2021

GA Clima си направи коледен подарък - цялостен ремонт на представителния ни шоурум в столицата. В крак с тенденциите в интериорния дизайн, се спряхме на минималистични и изчистени линии, които да създ..

Прочети

GA Clima с рекламни коледни подаръци за своите лоялни клиенти и дистрибутори
15/12/2021

По случай настъпването на коледните празници и на така очакваната 2022 година, GA Clima е подготвил за своите верни дистрибутори и клиенти рекламни коледни подаръци, които Ви очакват в нашия шоурум. ..

Прочети

Bestseller на годината Toshiba EDGE серия
14/12/2021

Безспорно най-търсеният и най-продаваният от нас модел климатик за 2021 година е Toshiba RAS-B13J2KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E, EDGE серия. С изчистен съвременен дизайн и матов финиш, този модел на климатици..

Прочети

GA Clima празнува 69-тия Рожден ден на своя управител Георги Стоянов
06/12/2021

На днешната дата 06.12.2021 г. GA Clima празнува 69-тия рожден ден на учредителя и управител на фирма ДЖИ и ЕЙ ЕООД – Георги Стоянов. Вече 24 години, с много труд и отдаденост, Георги Стоянов разви..

Прочети

По-ниски сметки за ток с климатици, когато цените се вдигат
25/10/2021

Настъпването на зимните месеци и прогнозираното многократно увеличение на цените на електричеството, ни кара все повече да се замисляме какви сметки ще платим до края на сезона. Затова подбрахме ня..

Прочети

Новият енергиен етикет на Европа: Какво трябва да знаем
10/03/2021

От 2020 година в Европа започна поетапното навлизане на нов енергиен етикет. От тази година той важи и в България както за електроуредите, така и за осветителните тела. През последните 25 години енер..

Прочети

Показани 1 от 20 | 42 (3 Страници)