0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

VRF технология в детайли

VRF технология в детайли

Оптимално разпределение на мощността чрез IFT


VRF означава "Променлив поток на хладилен агент". Без значение колко голяма е сградата, системата регулира потока на хладилен агент перфектно, така че всяко вътрешно тяло да се снабдява с необходимото количество хладилен агент през цялото време.

Оптимално управление на хладилния агент чрез IFT. Микропроцесорът "Intelligent Flow Technology" обработва информация от всички системни сензори, за да постигне оптимално разпределение на мощността. Излишъкът или недостигът на капацитет се компенсира независимо от местоположението им в сградата.

Устройството е постоянно в режим на отопление, с непрекъснати сензори за отопление на външното тяло, които откриват дори най-малкото натрупване на лед и реагират незабавно. Докато режимът на отопление трябва да бъде поставен на пауза по време на процеса на размразяване на други устройства, устройствата TOSHIBA използват интелигентна байпасна система, за да продължат да осигуряват топлина.


Инструменти за инженери и дизайнери


Интелигентните софтуерни инструменти улесняват живота и на двете страни, с удобно планиране в началото на проекта и лесен достъп до данните на инсталираното устройство.

DesignAIRS

Надеждното и ефективно планиране изисква много повече от просто комбиниране на вътрешни и външни тела. Софтуерът DesignAIRS ви предоставя реалистично представяне на една или повече цялостни системи, всяка със собствено ниво на детайлност. Могат да се включат етажни планове и опции за управление, могат да се създават списъци с единици и тръбопроводни диаграми – всичко е достъпно за експортиране във формат .pdf или AutoCAD® с едно натискане на бутон. Това позволява да се предоставят оферти и работата да се планира бързо и ефективно.

Wave Инструмент

Данните могат да се четат директно или да се качват във външното тяло с помощта на смартфон или таблет с Android. За установяване на връзка не са необходими кабели; просто използвайте безжична NFC технология. Независимо дали става въпрос за първоначално въвеждане в експлоатация или за целите на обслужване, данните за цялата система, адресиране на устройства, история и много други са достъпни на място или чрез трансфер на данни.

Можете да избирате между 2-тръбни или 3-тръбни VRF многостайни системи за едновременно охлаждане и отопление

Охлаждане, отопление или и двете?

Отопление или охлаждане.

2-тръбна технология

Тази система може да извършва операции за отопление или охлаждане в зависимост от сезона и изискванията на потребителя.

Системата осигурява идеалния баланс между температура и влажност при ниски експлоатационни разходи. Гъвкавостта се осигурява благодарение на различни комбинации от вътрешни тела и прости тръбопроводи и окабеляване.

Отопление и охлаждане. 

3-тръбна технология

С тази система е възможно едновременно и независимо отопление и охлаждане. Тази технология е особено ефективна в сгради с екстремни вариации в топлинните натоварвания в зависимост от ориентацията на сградата или пространства, които постоянно произвеждат отпадна топлина. Топлинната енергия, погълната от една част на сградата, може да бъде предоставена за отопление на други помещения практически без загуба на топлина. Това гарантира максимална рентабилност.

Гъвкавост на системата:

1000 m дължина на тръбата

Максимална дължина на тръбата до 1000 m позволява още по-гъвкаво планиране и монтаж.

Компактен дизайн

Компактните размери осигуряват ниски изисквания за пространство.

90 m разлика във височината

Разликата във височината между външното и най-отдалеченото вътрешно тяло може да бъде до 90 m. Това е еквивалентно на височината на 25-етажна сграда.

Гъвкави цикли на охлаждане

Няколко хладилни цикъла могат да бъдат комбинирани, за да образуват една голяма система, така че да могат да се управляват централно.

Ако имате нужда от консултация за Вашия климатик, имате конкретен въпрос или търсите мнението на специалисти, не се колебайте се свържете с нас на e-mail: office@ga-clima.com или на телефон: +359 2 95 899 86.