0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

Вътрешни тела за многостайни помещения

Вътрешни тела за многостайни помещения

Следните вътрешни тела са предназначени за сложни инсталации в големи конструкции. Ние от GA CLIMA като официален дистрибутор на климатици TOSHIBA, ще бъдем на Ваше разположение, за да ви помогнем при избора и планирането.

ВИСОКОСТЕННИ МОДУЛИ: Прости и ефективни


Високостенен модул серия 1 SMMSu

КОМПАКТЕН ДОБЪР ВЪВ ВСИЧКО

Компактен високостенен модул за комбинация с VRF външни тела от серията модели MiNi-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e (размери 003, 027, 030, 036, само за SMMS-u). Със своя ненатрапчив дизайн, тези високостенни модули се вписват в офиси, магазини, хотели, сервизни помещения, ресторанти и др. Предлагат се в шест размера на мощността от 0,7 до 11,2 kW.

Повече за високостенни модули серия 1 SMMSu ›

КАСЕТЪЧНИ МОДУЛИ: Перфектно разпределение на въздуха


Еднопътна FLAT касета SMMSu

ДИЗАЙН КАСЕТА

Еднопътна FLAT касета за комбинация с VRF външни тела от сериите Mini-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e (размер 003 само за SMMS-u, размер 005 не е за Mini-SMMS). Идеален за високи изисквания към качеството на въздуха в помещенията и енергийната ефективност. Предлага се в три нива на мощност от 0,9 до 3,6 kW.

Повече за 1-way FLAT касета SMMSu ›

60x60 компактна касета SMMSu

ИНОВАЦИЯ НА ЕЛ. МРЕЖАТА

4-пътна ел-мрежова касета за комбинация с VRF външни тела от серията модели MiNi-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e. Перфектен външен вид в решетката на тавана, предлага се в пет нива на мощност от 1,7 до 5,6 kW.

Повече за 60x60 компактна касета SMMSu ›

4-пътна стандартна касета SMMSu

360° КЛАСИКА

4-пътна стандартна касета за комбинация с VRF външни тела от серията модели MiNi-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e. Персонализиран комфорт, дори за големи пространства с високи изисквания за мощност. Предлага се в десет нива на мощност от 2,8 до 16,0 kW.

Повече за 4-пътна стандартна касета SMMSu ›

2-пътна касета SMMSu

ВИСОКА ГЪВКАВОСТ НА КАПАЦИТЕТА

Двупътна касета за комбинация с VRF външни тела от серията модели MiNi-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e. Идеално подходящ за дълги, тесни пространства. Предлага се в единадесет нива на мощност от 2,2 до 16,0 kW.

Повече за 2-пътна касета SMMSu ›

Еднопътна касета SMMSu

ЕДНОПЪТЕН ВЪЗДУШЕН ПОТОК

Еднопътна касета за комбинация с VRF външни тела от серията модели MiNi-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e. Подходящ за дълги, тесни пространства с големи фасади на прозорците. Предлага се в три нива на мощност от 4,5 до 7,1 kW.

Повече за еднопътна касета SMMSu ›

КАНАЛНИ ТЕЛА: Невидим климатик


Нископрофилно канално тяло тип SMMSu

Нископрофилно канално тяло за комбинация с външни тела VRF от сериите Mini-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e (размер 003 само за SMMS-u). Изключително плосък дизайн с най-високи стойности на енергийна ефективност. Предлага се в седем нива на мощност от 0,9 до 8,0 kW.

Повече за Нископрофилни канални тела SMMSu ›

Стандартно канално тяло SMMSu

НЕВИДИМА КЛАСИКА

Стандартно канално тяло за комбинация с VRF външни тела от серията модели MiNi-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e. Въздухът може да се подава в помещението дискретно с най-ниска скорост чрез един или повече изпускателни отвори. Предлага се в единадесет нива на мощност от 1,7 до 16,0 kW.

Повече за Стандартно канално тяло SMMSu ›

Високонапорно канално тяло SMMSu

Канално тяло с висок напор за комбинация с външни тела VRF от серията модели MiNi-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e. Поради високото статично налягане, този уред е най-подходящ за големи пространства. Предлага се в осем размера на мощността от 5,6 до 28,0 kW.

Повече за високонапорно канално тяло SMMSu ›

Вътрешни тела за пресен въздух - канален монтаж -SMMSu

ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО КОНДИЦИРАНЕ НА СВЕЖ ВЪЗДУХ

Канал за свеж въздух за комбинация с външни тела VRF от серията модели SMMS-u (размери 112 и 128 само за SMMS-u). Функция за предварително нагряване или охлаждане в комбинация с други вътрешни тела. Предлага се в пет нива на мощност от 14,0 до 40,0 kW.

Повече за вътрешни тела за пресен въздух SMMSu ›

ТАВАННИ ТЕЛА


Таванно тяло SMMSu

ПЕРФЕКТНА Атмосфера

Подтаванно тяло за комбинация с VRF външни тела от серията модели MiNi-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e (размер 003 само за SMMS-u). Елегантен дизайн със заоблени ръбове и голяма клапа за изпускане на въздух за оптимална циркулация на въздуха. Предлага се в седем размера на мощността от 4,5 до 16,0 kW.

Повече за Таванно тяло SMMSu ›

ПОДОВИ ТЕЛА


Подово тяло за открит монтаж SMMSu

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЯКАКВА СТАЯ

Подово тяло за открит монтаж за комбинация с VRF външни тела от серията модели MiNi-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e. По-малък от стандартния нагревател, но все пак с гъвкав изход за въздух и уникален ефект на подово отопление. Предлага се в пет размера на мощността от 2,2 до 5,6 kW.

Повече за Подово тяло за открит монтаж SMMSu ›

ТЕЛА ТИП ШАСИ


Тип шаси SMMSu

ИНДИВИДУАЛНО ПОКРИТИЕ

Шаси устройство за комбинация с VRF външни тела от серията модели MiNi-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e. Устройството се интегрира перфектно в пространството, като същевременно се вписва в интериора благодарение на покритието на място. Предлага се в шест размера на мощността от 2,2 до 7,1 kW.

Повече за Шаси SMMSu ›

КОЛОННИ ТЕЛА


Колонно тяло SMMSu

СПЕСТЯВА МЯСТО – ЗА ВСЯКА СТАЯ

Колонно тяло за комбинация с VRF външни тела от серията модели MiNi-SMMS-e, SMMS-u и SHRM-e. Възможно най-добро разпределение на въздуха благодарение на режима на люлеене на жалузи – дори когато е поставен в ъгъла на стаята. Предлага се в седем размера на мощността от 4,5 до 16,0 kW.

Повече за Колонно тяло SMMSu ›

СПЕЦИАЛНИ РЕШЕНИЯ


Рекуперативни блокове

ВИСОКО ЕФЕКТИВНА ДОСТАВКА НА ПРЕСЕН ВЪЗДУХ

Напречнотоков топлообменник за самостоятелна работа или за комбинация с VRF външни тела от серията модели MiNi-SMMS-e и SHRM-e. Перфектно възстановяване на топлината от климатизирания околен въздух до 75%. Предлага се в девет варианта: Топлообменник въздух/въздух, с регистър от 4,1 до 8,25 kW, с допълнителен овлажнител.

Повече за VN топлообменник ›

Ако имате нужда от консултация за Вашия климатик, имате конкретен въпрос или търсите мнението на специалисти, не се колебайте да се свържете с нас на e-mail: office@ga-clima.com или на телефон: +359 2 95 899 86.