Нов SHORAI 2017 на фреон R32

Автор Джи и Ей ЕООД 25/04/2017 0 Коментар(a)

Като световен лидер в производството на климатична техника TOSHIBA продължава да развива и усъвършенства продуктите си с насоченост към опазване на околната среда. Философията на компанията в последните години се гради около слогана "Advancing the eco-evolution" и неизменна част от това е и лансирането на продукти, които имат минимален ефект върху природата. Връщайки се към 1999г. TOSHIBA е първата фирма в света, която лансира и пуска на пазара цялата си гама продукти на новият фреон R410A. Близо две десетилетия по-късно компанията остава вярна на принципите си и започва плавно преминаване към нов хладилен агент - R32.

Новият инверторен модел на Toshiba Suzumi + SHORAI на фреон R32 се очаква да се появи през месец Май на Българският пазар.

Suzumi + R32  2017

Освен новият фреон R32, SHORAI 2017  разполага с изключително съвременна визия и светлинна лед индикация на вътрешното тяло в син цвят за работа в „охлаждане“ и червена индикация за работа в режим „отопление“

Климатик Toshiba Suzumi + R32 ОхлажданеКлиматик Toshiba Suzumi + R32 Отопление

Изцяло нов вътрешен топлообменник с технология "Magic Coil" която предотвратява задържането на мръсотия и развитието на бактерии по топлообемнника.

Климатик Toshiba Suzumi + R32 Magic Coil

SUZUMI+ 2017 на фреон R32 пристига с опция за управление през WiFi

Wifi модул климатик TOSHIBA SUZUMI+ R32

Моделът ще се предлага в 6 типоразмера  от 10000BTU до 24000BTU

Технически данни серия SHORAI + 2017  са достъпни вече на сайта.

Можете да се възползвате от услугата ни "климатик на изплащане" и да закупите всички модели чрез кредит от УниКредит Булбанк.