0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

TOSHIBA YUKAI NORDIC - ИЗЖИВЕЙТЕ ОПТИМАЛЕН КОМФОРТ

TOSHIBA YUKAI NORDIC - ИЗЖИВЕЙТЕ ОПТИМАЛЕН КОМФОРТ

ВСИЧКО ЗА КОМФОРТА

YUKAI е тихо и икономично решение, което използва новите инверторни и компресорни технологии на Toshiba с R32. Насладете се на A++ характеристики на охлаждане и отопление, водещи до истинско спестяване на енергия и оптимален комфорт.

Добре дошли в енергиен клас A++

Съотношението производителност/цена на YUKAI го прави уникален продукт на пазара. Гамата се гордее с A++ характеристики на охлаждане и A++ на отопление, което означава оптимален комфорт с изключително ниска консумация на енергия.

Благосъстояние през цялата година

YUKAI е проектиран да осигурява отлични характеристики на охлаждане през лятото, като същевременно осигурява изключителна ефективност на отопление.

Гарантирана топлина

YUKAI предлага максимален комфорт дори до -25°C за гарантирани изключителни характеристики на отопление, независимо от времето. Уникалната функция на Toshiba за размразяване при поискване гарантира, че уредът може да се използва дори в най-суровите условия, като почиства леда с натискането на бутона на дистанционното управление.

ПОГЛЕЗЕТЕ СЕ С ЯПОНСКО КАЧЕСТВО

Дизайн и надеждност

Иновации, ефективност, висока надеждност, икономия на енергия, уважение към околната среда. Тези мощни ценности са в основата на всичко, което прави Toshiba. Повече от 50 години Toshiba предоставя на клиентите си гарантирана прецизност и опит с безупречно японско качество.

Иновативната инверторна технология на Toshiba

Иновативната ротационна компресорна технология на Toshiba съчетава изключителна производителност с изключителна надеждност. Минимизирайки колебанията, за да осигури постоянна температура, той повишава ефективността, като същевременно елиминира риска от случаен шум.

Инверторната технология на Toshiba позволява на YUKAI да регулира мощността на отопление и охлаждане по всяко време, като регулира скоростта на компресора според нуждите.

Тих режим за спокоен живот

Вътрешното тяло ще работи при най-ниското ниво на шум. Превключва към супер ниска скорост на вентилатора, като по този начин намалява звука на вътрешното тяло с 4dB(A) в сравнение с работа с ниска мощност.

Изключително тиха система на вътрешното тяло до 19dB(A)

Безшумна работа на външното тяло до 43dB(A)

Тишина навсякъде

Уникалният режим Silent Operation на Yukai позволява на потребителя да намали нивото на външния шум, за да гарантира, че вашите съседи ще имат непрекъснат добър нощен сън. С едно докосване на дистанционното управление можете да намалите нивото на звуково налягане на външното тяло с -5dB(A), като давате приоритет на минималното ниво на шум на открито спрямо търсенето на капацитет за бързо охлаждане.

НАПРАВЕТЕ КЛИМАТИКА СИ УМЕН

Подобрете комфорта си у дома или навън

Персонализирайте своя комфорт, намирайки перфектното ниво на охлаждане или отопление за вашето семейство по всяко време, независимо къде се намирате. Когато сте у дома, просто заменете вашето инфрачервено дистанционно управление с опционалния безжичен адаптер и неговото интуитивно смарт приложение. Това също ви дава лесен достъп до вашия климатик в движение, което ви позволява да адаптирате комфорта си към вашия начин на живот!

•Енергиен мониторинг

• Функции за гласово управление на интелигентен високоговорител, съвместими с Google Home Assistant и Amazon Alexa

ПО-ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ПО-ДОБЪР СВЯТ

Toshiba винаги се стремят проектите и целите да са проектирани с мисъл за по-добро бъдеще. Сега, повече от всякога, нагласите се променят, тъй като технологиите продължават да се революционизират в нашия свят.

Toshiba не просто ги следва или се адаптира към тях; а ги прогнозира. Ето защо новото поколение климатици Toshiba използва хладилен агент R32 с нисък потенциал за глобално затопляне.

Ваканционен режим

Защитете дома и мебелите си от минусови температури, докато сте далеч, перфектният избор за студен климат. Поддържане на температура от 8°C

Управлявайте климатика си с вашето дистанционно

Предварителна настройка

Запазете желаните от вас настройки и ги активирайте с едно натискане на бутон.

Режим на работа

Изберете от Автоматично превключване, Охлаждане, Изсушаване (обезвлажняване), Отопление.

Fix & Swing

Изберете своя оптимален въздушен поток от набор от фиксирани и въртящи се позиции на жалузите.

Тих CDU #1 & #2

Уникалната функция за намаляване на шума на външното тяло на Toshiba за комфорт във вашия квартал.

8°C

Защитете дома и съдържанието си от минусови температури, докато сте далеч.

Комфортен сън

За оптимален комфорт настройте температурата да се повиши с 1°C след 1 час, след това още една степен след 2 часа, която ще се поддържа до сутринта.

Вентилатор

Управлявайте въздушния си поток с пет скорости на вентилатора или изберете Автоматична скорост на вентилатора, за да оставите вашия климатик да прецени вместо вас.

Тих режим

Може да се активира чрез натискане на бутона на вентилатора, за да се намали скоростта на вентилатора и нивото на звука на вътрешното тяло.

Голяма мощ

Допълнителен въздушен поток за бързо достигане на желаната настройка на температурата.

Еко

За намаляване на консумацията на енергия чрез промяна на зададената температура.

Размразяване при поискване

Функцията за размразяване при поискване гарантира, че уредът може да се използва дори в най-екстремните условия, като почиства леда с натискането на бутона на дистанционното управление.

Таймер за включване и изключване

Дистанционното управление на Toshiba осигурява много удобни автоматични операции за стартиране и спиране, програмируеми за 0,5, 1,0, 1,5, ..., 9, 10, 11, 12 часа.


Ако имате нужда от консултация за Вашия климатик, имате конкретен въпрос или търсите мнението на специалисти, не се колебайте да се свържете с нас на e-mail: office@ga-clima.com или на телефон: +359 2 95 899 86.


Свързани продукти