0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

TOSHIBA HAORI NORDIC – топлина, дизайн и енергийна ефективност

TOSHIBA HAORI NORDIC – топлина, дизайн и енергийна ефективност

Иновативност, ефективност, надеждност, енергоспестяване и уважение към околната среда: тези ценности са в основата на всички операции на TOSHIBA. Една от последните иновации, които TOSHIBA разработва е най-стилния инверторен климатик на пазара, който лесно може да се адаптира към различни интериорни стилове. Елегантният дизайн на устройството TOSHIBA HAORI вече се слива с околната среда. TOSHIBA HAORI е истинска мечта на декоратора, тъй като вие избирате своя собствен модел за тапициране на панела на климатика и така лесно го персонализирате да пасне на вашия собствен интериорен дизайн. А сега и със серията HAORI NORDIC вече можете да се наслаждавате не само на стил, но и на комфорт до -25°С при най-висок клас енергийна ефективност A+++ както за охлаждане, така и за отопление.

ПОГЛЕЗЕТЕ СЕ С ЯПОНСКО КАЧЕСТВО

Дизайн и надеждност

HAORI е единственият кlиматик на пазара, тапициран с плат, който може да се адаптира, за да отговаря на различни интериорни стилове. Тъканната тапицерия и персонализираните нюанси го правят прекрасен интериорен елемент. Производствено климатикът върви с два текстилни панела в комплекта – светло сиво и тъмно сиво. Но всеки клиент сам може да избере десен и цвят и с размери и инструкции от GA CLIMA, да ушие при професионален шивач свой собствен панел. Освен с уникалния си текстилен панел, климатикът се отличава от останалите модели и със своята визия без ръбове – заоблен преден панел, който се слива изящно с всеки дизайн.

Инверторната технология на Toshiba

Новият, по-ефективен компресор на Toshiba гарантира най-добра енергийна ефективност. Новата иновация на компресора съчетава безкомпромисна производителност и експлоатационна надеждност при всякакви температури. Новият компресор минимизира температурните колебания, подобрява ефективността си, като същевременно е много тих – при работа звукът, който издава е само около 19 dBA, по-тих от шепот! Благодарение на инверторната технология на Toshiba, климатикът HAORI непрекъснато следи и регулира мощността на охлаждане и отопление, като регулира мощността на компресора според нуждите.

Ново поколение фреон R32

Серията TOSHIBA HAORI е проектирана с новия вид фреон R32, който е до 3 пъти по-щадящ околната среда и по-малко замърсяващ в сравнение с предходно използвания R410, а същевременно е високо ефективен.

TOSHIBA MAGIC COIL

Технологията MAGIC COIL е проектирана да намали влажността, която причинява образуването на мухъл вътре в климатичния модул. Тази усъвършенствана, ефективна система намалява влагата в намотките. Когато изключите климатика си, вътрешният вентилатор се активира и изсушава влагата в бобината за 20-30 минути, след което се изключва автоматично. Можете да спрете текущата операция на самопочистване по всяко време, използвайки дистанционното управление.


В режим на охлаждане или изсушаване влагата остава задържана вътре в намотката по време на работа

Функция за самопочистване. При изключване на уреда автоматично се стартира Self-Операция по почистване, отворът се отваря леко. Вентилаторът на вътрешното тяло работи непрекъснато.

TOSHIBA ULTRA PURE ФИЛТЪР

Свръхчистият филтър на Toshiba улавя до 94% от фините прахови частици PM 2.5. PM2.5 се отнася до атмосферни прахови частици (PM), които имат диаметър по-малък от 2,5 микрометра (3% от диаметъра на човешка коса), идващи от атмосферно замърсяване. Проучванията откриват тясна връзка между излагането на фини частици и белодробни заболявания или влошаване на хронични заболявания като астма, бронхит и други респираторни проблеми.

ПЛАЗМЕН ЙОНИЗАТОР TOSHIBA

Мощният плазмен йонизатор улавя и неутрализира замърсените частици M 2.5 като така осигурява по-чиста и здравословна среда във вашето помещение. 

Технология HADA CARE

Технологията HADA CARE контролира въздушния поток в помещението – когато е в режим на охлаждане въздушният поток е насочен в позиция най-нависоко с цел да охлади и уеднакви въздуха в помещението без да създава стрес за организма. Най-често се използва в горещите летни дни.

Wi-fi адаптер 

Инверторният климатик TOSHIBA HAORI стандартно разполага с Wi-Fi и опционална опция за SMS управление, която позволява управлението на устройството чрез мобилна връзка по всяко време у дома или извън дома.

Монтираният на стената магнитен държач поддържа най-съвременния контролер лесно достъпен. От контролера всички важни функции могат лесно да се извършват с едно натискане на бутон, като избор на мощност или ECO режим. С новото приложение на TOSHIBA Home AC Control имате пълен контрол върху вашия климатик TOSHIBA HAORI:


  • 5 цвята за 5 функции: автоматично, охлаждане, изсушаване, нагряване, вентилатор
  • Пълен набор от функции: Седмичен график, 8oC функция, избор на мощност, ECO, тих FCU, Silence CDU, камина, висока мощност, таймер за включване/изключване, настройка на режим, наблюдение на температурата и НОВО мониторинг на енергията (освен функции PURE и Floor)

Вижте повече за новите модели HAORI NORDIC.

Ако имате нужда от консултация за Вашия климатик, имате конкретен въпрос или търсите мнението на специалисти, не се колебайте се свържете с нас на e-mail: office@ga-clima.com или на телефон: +359 2 95 899 86.


Свързани продукти