0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

ПО-ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ

ПО-ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ

Добре познатата кампания „Любовта е във въздуха“, която се фокусира върху общуването между хората и техните емоции, свързани с продуктите на TOSHIBA, съществува близо 4 години. Новата кампания връща фокуса върху самия продукт и предава предимствата на продукта с координирани образи: устройствата на TOSHIBA гарантират високо качество, издръжливост и най-вече по-добро качество на живот след инсталиране във всички продуктови области - ДОМ, ESTIA, БИЗНЕС и ЧИЛЪР.

Основното твърдение на кампанията "По-високо качество в живота" е замислено като знак за качество и се поддържа във всички маркетингови канали.

Свързващият елемент във всички продукти е въздухът. Показан като въздушна струя, той преминава през цялата комуникация. В сегмента на термопомпата тя трябва да отразява топлия въздух, а в сегмента на климатиците – хладния въздух.

Цветът на категорията на рекламирания продукт се изразява с печата за качество, вълната и цветовия нюанс на съответното предметно изображение.

„ПО-ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ“ представлява подобрен и устойчив начин на живот с продуктите на TOSHIBA и следователно също е стъпка към по-добро бъдеще.