Новата Estia Powerful

Автор Джи и Ей ЕООД 22/02/2017 0 Коментар(a)

 

Вече е на пазара новата Estia Powerful термопомпена системa - перфектното решение за отопление и охлаждане на нови или санирани сгради.

 

Моделите термопомпи ESTIA са изключително подходящ избор, който съчетава висока енергийна ефективност с ниски разходи за отопление или охлаждане. Освен че правите сигурна инвестиция за вашия комфорт, вие получавате гъвкаво решение, ниски месечни разходи за отопление, висока енергийна ефективност и екологични предимства за вашето семейство и за околната среда. 

 


 

До 75 % по-ниски сметки за отопление

 

Термопомпи Toshiba Estia Powerful използват ¾ от необходимата им енергия безплатно от околната среда. Природата предоставя своите неограничени ресурси като въздух и вода, които посредством принципа на работа на термопомпите се трансформират в енергия за отопление, охлаждане или битова гореща вода. Земята, подпочвената вода и атмосферният въздух съдържат изключително високи количества термална енергия, които чрез термопомпите могат да бъдат пренесени във вътрешните помещения и да се използват за отопление, охлаждане или битова гореща вода.
 

 

Месечните разходи за отопление могат значително да бъдат намалени в сравнение с други подобни системи. Консумираната енергия от термопомпите е няколко пъти по-ниска от енергията, която те генерират. Този процес е впечатляващо продуктивен, защото термопомпата използва много малко количество електрическа енергия за своите системи и ви прави независими от другите видове горива като въглища, газ и други. Този вид инсталация се отличава с високия си коефициент на полезно действие и минималните количества вредни емисии, които са в съответствие с международните изисквания за опазване на околната среда.
 

Разгледайте всички модели Estia Powerful, които предлагаме в нашия сайт www.ga-clima.com.