Най-модерния в света учебен център ACTS (Toshiba & Carrier) в Шарджа (ОАЕ)

Автор Джи и Ей ЕООД 21/02/2017 0 Коментар(a)

Фирмата ни посети най-модерния в света учебен център ACTS (Toshiba & Carrier) в Шарджа (ОАЕ)

Президента на Toshiba Carrier Corporation господин Акира Инуе тържествено открива учебния център ACTS

На 28 Ноември 2011г. година се състоя официалното откриване на най-модерния учебен експо център ACTS в гр. Шарджа (Обединени Арабски Емирства). На официалното откриване присъства президента на Toshiba Carrier Corporation (Япония), г-н Акира Инуе (Akira Inoue). На церемонията присъстваха ръководители на подразделения на Toshiba Carrier Corp. от Япония г-н Акио Озака и г-н Мицумаса Хата (Akio Ozaka, Mitsumasa Hata), от Тайланд г-н Макс Ким (Max Kim), от Франция г-н Кристиян Блан (Christian Blanc) и представители на водещи дистрибутори на Toshiba и Carrier

Центъра ACTS е с площ от 300 кв.м. позволява да се разгледа цялата продуктова гама на Toshiba и Carrier, но е и отлична възможност за провеждане на семинари,конференции и трейнинг курсове. Особено внимание е отделено и на полупромишлените и VRF-системите изложени са всички контролери за управление.

"Участие, Обучение, Прогрес" (“Participation, Learning & Progress”) това е лозунга на учебния център ACTS даващ възможност за практически наблюдения и изследвания на системите на Toshiba и Carrier, присъстваха инженери и проектанти от 69 различни страни.
 

Представяме Ви и снимки от самото събитие: