Купи климатик TOSHIBA на изплащане

Автор Джи и Ей ЕООД 29/03/2017 0 Коментар(a)

Климатици TOSHIBA на изплащанеВъзползвайте се от новата ни услуга "климатик на изплащане".

Вече може да си купите климатик на изплащане, благодарение на новата ни съвместна услуга с Уникредит Булбанк, която е резултат на многобройните запитвания на наши клиенти и потребители. Лизингът е възможен за всички модели климатици, а периодът на изплащане може да бъде: 3 / 6 / 9 / 12 / 24 / 36 месеца. 

Как да купя климатик на лизинг в сайта www.ga-clima.com?:

Преди да направите своята заявка за покупка на климатик на изплащане, моля обърнете внимание на предварителните критерии за одобрение:
- Кандидатите трябва да имат постоянна работа и доход над минимално облагаемия такъв за страната;
- Размерът на месечната вноска трябва да е съобразен с месечните доходи на клиента;
- Да нямат просрочени задължения към други финансови институции.

Стъпка 1) Когато се в страницата на избрания от Вас климатик, който желаете да закупите на лизинг, отворете менюто "Лизингов калкулатор", за да добиете представа за размера на месечните вноски. Моля, имайте превид, че това е ориентировъчен лизингов калкулатор за 1 брой климатик и НЕ включена цена за монтаж. Цените в договора могат да имат минимални разлики в стотинки.

Стъпка 2) Натиснете бутона КУПИ, за да добавите климатика в количката и отидете на страницата за разплащане.

Стъпка 3) Следва попълване на Вашата информация: email, имена, телефон, адрес за доставка. За начин на плащане избирате: На кредит (чрез УниКредит Булбанк) и натискате бутона "Изпрати".

Стъпка 4) С Вас се свързва наш сътрудник по телефон, който подробно ще Ви обясни останалите детайли по процедурата за одобрение на Вашето искане.