0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

Монтаж на климатици TOSHIBA в домашни условия - комфорт и качество на живот

Монтаж на климатици TOSHIBA в домашни условия - комфорт и качество на живот

Ние от GA CLIMA като официален дистрибутор на климатици Toshiba държим на правилния и професионален монтаж на климатичните системи в домашни условия. Toshiba се стараят непрестанно да подобряват своите инверторни климатици, за да гарантират постигане на високо качество на въздуха в домовете на хората, а ние от своя страна сме тези, от които зависи постигането на това качество с правилно монтиране и функциониране на климатичните системи. 

Защо е толкова важно да е правилно инсталиран един климатик?

Инвестирането в нова енергийно ефективна климатична система е сложен процес и по принцип най-добрата климатична система е тази, която се справя ефективно с топлинния товар на вашия дом за най-малко разходи. Лошата инсталация обаче може да ви струва повече в дългосрочен план, така че трябва да внимавате на кого се доверявате за тази монтажна услуга. 

Правилно монтираният климатик:

гарантира, че нивата на комфорт са изпълнени

подсигурява оборудването да работи според спецификациите на производителя

намалява текущите разходи за обслужване

удължава живота на устройството

създава по-малко шум по време на работа

Нещо повече, наличието на климатик не само подсигурява на вас и вашето семейство комфортни температури в помещенията. Климатикът също така защитава вашия дом - топлината и влажността могат да се отразят неблагоприятно на дървените мебели, подови настилки, корнизи и структурни греди и в крайна сметка да доведе до сериозни щети. 

Какви са рисковете от неадекватна инсталация?

Днешните климатични системи осигуряват високоефективно отопление и охлаждане само когато са инсталирани правилно. Когато са инсталирани неправилно, те водят до лоша производителност и в крайна сметка ще рефлектират в увеличаване на разходите. 

От изключително значение за GA CLIMA е предварителното планиране на изпълнението според вида на обекта. Нашите професионалисти се съобразяват с изискванията на клиента като коментират какъв ще бъде най-коректния начин за монтажното изпълнение.

Какво да очаквате от монтажния екип на GA CLIMA?

Инсталирането на подходящата система за нуждите на вашия дом започва с консултация с опитен експерт. Нашите екипи от консултанти и монтажисти са обучени и имат дългогодишен опит с климатичните системи Toshiba. Те ще ви представят различни опции за отопление и охлаждане на вашия дом и в зависимост от вашите възможности и предпочитания, ще ви посъветват за съществуващите възможности. 

Какво да очаквате от монтажите на GA CLIMA?

Дори и с перфектно проектирана система, вие искате инсталационната работа да бъде извършена правилно от първия път. Нашите монтажисти ще ви обяснят всички аспекти на работата преди да започнат монтажната дейност. Това може да включва пробиване на отвори за нови тръбопроводи, линии за охлаждаща течност или окабеляване. 

За всичките години опит и практика, които имаме, сме се научили колко важно е използванто на висококачествени материали при извършваните монтажни дейности. Ние работим с доказани марки и залагаме на доказаното качество - гаранция за нашия успех е използването на най-висококачествени материали и инструменти на Wurth, Hilti и Rothenberger при монтажите, както и на специални кабелни канали и елементи за тях - внос от Италия. 

Винаги отделяме и време след монтажа да почистим помещението от прах и отпадъци, които неизбежно се появяват след всяко изпълнение. Стараем се всяко взаимодействие с GA CLIMА да носи положителни емоции и нашите клиенти да останат удовлетворени. 

Научете се да използвате вашата нова климатична инсталация 

Монтажистите на GA CLIMA не си тръгват от обекта, докато не разберат, че сте напълно удовлетворени. От съществено значение е да се обърне внимание и да се обясни как работи климатикът, какво трябва да очаквате по време на стартиране, работа и изключване. Също така да ви обяснят как трябва да поддържате вашето климатично тяло. Повечето климатици вече имат опции за WIFi управление. Нашият екип може да ви помогне да си инсталирате специалното приложение и да ви покаже как да си взаимодействате с него. 

Целият екип на GA CLIMA се гордеем със своето професионално и отговорно отношение относно всеки един монтаж, който ни е възложен. Вашият дом е уникален, както и вашият комфорт, удобство и начин на живот – а това е нашият приоритет.