0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

ВСИЧКО ПОД КОНТРОЛ

ВСИЧКО ПОД КОНТРОЛ

В допълнение към високото качество на климатиците, управлението също играе важна роля за лекотата на използване и ефективността на уредите. Оптимизираната настройка също може да ви помогне да спестите допълнителна енергия.

Безжично управление

Почти всички наши домашни уреди се доставят с инфрачервени дистанционни управления, чиито функции зависят от уреда. За много модули може да се използва допълнително дистанционно управление с допълнителни функции като седмичен таймер или функция за защита от замръзване.

Кабелно дистанционно управление

Допълнително кабелно дистанционно управление се предлага за канални и касетъчни модули. Моделът Toshiba Edge ви дава възможност да свържете инфрачервеното дистанционно управление с кабел. Това означава, че вашето дистанционно управление винаги ще бъде на точното място.

Мобилно/WiFi решение

Новото приложение на Toshiba Home AC Control ви дава пълен контрол върху нивото на комфорт, което искате от вашия климатик, където и да сте.

Представете си горещ летен ден. Преди да се качите в колата си и да се приберете вкъщи, включвате климатика с помощта на смартфона си. Когато се приберете у дома, всекидневната е охладена до приятна температура. Опционалното TOSHIBA Home AC Control ви позволява да управлявате вашето устройство чрез приложение за смартфон, независимо къде се намирате. Необходим е WiFi достъп до интернет.

Всичко, което трябва да направите, е да свържете вашия Toshiba климатик към Wi-Fi на вашия дом чрез адаптера RB-N105S-G или RB-N106S-G (в зависимост от съвместимостта на вашия климатик).

След това изтегляте приложението Toshiba Home AC Control, което е достъпно за смартфони и таблети с Android 5 и по-нова версия & iOS 9 и по-нова версия.

Ако имате нужда от консултация за Вашия климатик, имате конкретен въпрос или търсите мнението на специалисти, не се колебайте да се свържете с нас на e-mail: office@ga-clima.com или на телефон: +359 2 95 899 86.


Свързани продукти