0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

Бизнес климатизация с TOSHIBA - предимства за вашата компания

Бизнес климатизация с TOSHIBA - предимства за вашата компания

Издръжливост, енергийна ефективност, надеждност, гъвкавост и много повече

Неразделна част от вашия бизнес са условията на труд и производителността на вашия екип. Идеалната работна среда значително повишава производителността на труда и от своя страна икономическия ви успех. Наш приоритет е да ви осигурим правилна климатизация с климатичните решения на Toshiba и подходящи работни условия за вас и вашите служители. 

Съвременните климатици Toshiba съчетават няколко предимства в едно тяло: подходящи са не само за охлаждане, но и за отопление, подготовка на топла вода, изсушаване и филтриране на въздуха. Климатиците TOSHIBA също повишават способността на вашите служители да се концентрират. Знаете ли, че ставате много по-малко ефективни при стайна температура над 24°C? При 33°C нивата на ефективност спадат до под 50%. Твърде много влажност във въздуха също влияе върху способността ви да се концентрирате.

Издръжливост

TOSHIBA използва изключително напреднали технологии, които непрекъснато се развиват, за да ви помогнат да използвате бюджета си по най-добрия начин и да увеличите издръжливостта.

Гъвкавост

Спестяващите пространство външни тела, големият избор от вътрешни тела и адаптивните опции за монтаж осигуряват възможно най-висока гъвкавост на системата.

Енергийна ефективност

Всички модели демонстрират отлични стойности на ефективност. Например VRF моделите постигат ESEER до 10,99.

24 часа непрекъсната работа

Бизнес устройствата на TOSHIBA са предназначени за продължителна употреба в помещения с чувствителна технология и осигуряват постоянни стайни температури.

Надеждност

TOSHIBA означава максимално качество и безпроблемна работа. В малко вероятния случай, когато компресорът се повреди, е налична резервна функция.

Широк работен диапазон

Иновативната технология позволява външен температурен диапазон между –25 и +46°C. Това означава, че един модул може да покрие всички нужди за отопление.

Бизнес приложенията на TOSHIBA се разграничават в две системи:


RAV едностайни решения:

Едностайните решения са подходящи за по-малки търговски приложения, като офиси, магазини или производствени помещения, където надеждността е от първостепенно значение и е възможна дългосрочна експлоатация. Към едно външно тяло могат да се свържат до четири вътрешни тела с еднакъв дизайн. Номиналният капацитет на охлаждане е между 2,5 kW и 23 kW.

Предимства на едностайното решение:

Разнообразен

Устройствата могат да се използват за малка стая до голям магазин.

До четири вътрешни тела

Няколко вътрешни тела могат да се комбинират за оптимално разпределение на въздуха.

Охлаждане или отопление

Системата охлажда или отоплява помещението по желание, така че може да работи целогодишно.

Възможност за 24 часа непрекъсната работа

Заводите, складовете или лабораториите се нуждаят от точно определен вътрешен климат през цялата година.

VRF многостайни решения:


Климатици за сложни инсталации в големи сгради, като офис сгради, търговски центрове или хотели. Тази система предлага максимална гъвкавост. В един цикъл на охлаждане могат да се комбинират до 64 вътрешни тела. Номиналният капацитет на охлаждане е до 168 kW на цикъл на охлаждане.

Предимства на многостайното решение:

Максимална гъвкавост на системата

Обща дължина на тръбата до 1000 m и разлика във височината до 90 m.

До 64 вътрешни тела

В един хладилен цикъл са интегрирани максимум 64 вътрешни тела. Могат да се комбинират няколко цикъла на охлаждане  .

Отопление и охлаждане едновременно

Независимо охлаждане и отопление е възможно едновременно в различни помещения или зони на сгради с помощта на 3-тръбна система.

Топлинно възстановяване

Топлинната енергия, абсорбирана от една част на сградата, може да бъде предоставена за отопление на други помещения без почти никакви топлинни загуби.