0
Сравняване на продукти 0
0продукт(а) - 0.00 лв. 

Bestseller на годината Toshiba EDGE серия

Bestseller на годината Toshiba EDGE серия

Безспорно най-търсеният и най-продаваният от нас модел климатик за 2021 година е Toshiba RAS-B13J2KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E, EDGE серия. С изчистен съвременен дизайн и матов финиш, този модел на климатици Toshiba е предпочитан от клиентите.

Неговите основни предимства са енергиен клас А+++, самопочистваща функция и Wi-Fi управление, което позволява климатикът да бъде задействан или спиран, дори когато не сте си у дома.

С автоматичен рестарт и седмичен таймер, Toshiba RAS-B13J2KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E EDGE не се нуждае от постоянно наглеждане и осигурява комфорт и желани температури у дома Ви.

Серията EDGE предлага на клиентите климатични системи с изчистен, модерен дизайн, който е в крак с минималистичните тенденции в съвременния интериор. Освен всичко, нашият bestseller генерира едва 19 децибела шум, който го прави неуловим за човешкото ухо. Високоефективният му филтър улавя и до 94% от фините прахови частици, подарявайки Ви чист въздух у дома.

Открийте Toshiba RAS-B13J2KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E EDGE в онлайн магазина ни.

Ако имате нужда от консултация за Вашия климатик, имате конкретен въпрос или търсите мнението на специалисти, не се колебайте се свържете с нас на e-mail: office@ga-clima.com или на телефон: +359 2 95 899 86.